Members: prometej >> Critiques Written

Register

Critiques: Critiques Written | Critiques Received | Comments
Page: 1 2 3 4 5  >

PhotoCritique [Translate]

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-12-06 13:36]

прекрасна идила
прекрасни бои
супер панорама
поздрав
Ристе.

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-12-06 13:34] [+]

другар која програма ја кориситш за HDR
иначе супер фотка
поздрав
Ристе.

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-11-16 10:38]

закон слика
супер бои си добил и моментот ти е добар
иам слична слика во која кајчето е од десна страна и оди на лево

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-08-27 6:16]

интересна фотографија
прекрасен детаљ е забележан
поздрав
Ристе.

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-08-24 15:10]

wow каква глетка
прекрасен момент со прекрасни бои и контрасти си фатил
скоја чест
поздрав
Ристе.

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-08-24 15:09]

другар добра ти е идеава само да не си ги скрател растенијава лево и горе
иначе добри бои имаш
поздрав
Ристе.

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-08-21 13:58]

прекрасна макро фотографија со преубави бои а и добар фокус и позадинава сина ми се свијѓа
поздрав
Ристе.

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-08-15 12:35]

very good macro photography
you have good lights catch
Riste.

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-08-15 12:30] [+]

nice colors and view
its peaceful
Riste.

prometej Gold Star Critiquer [C: 168 W: 12 N: 72] (18) [2010-08-15 2:56]

wonderful composition
very beautiful moment
and very beautiful colors
good job done
Riste.